Ben je toe aan een volgende stap in je leven? Omdat je gezin groeit of de kinderen het huis uit gaan? Omdat je behoefte hebt aan rust en ruimte of juist de gezellige drukte van de stad wilt opzoeken? In welke fase je je ook bevindt, Terberg Makelaars is jouw makelaar voor (de regio) Utrecht.

Terberg makelaars doet het graag anders

Terberg Makelaars doet het graag anders. Bij ons is elke klant – hoe groot of klein ook – net zo belangrijk. Door de kleinschaligheid van ons kantoor, kun je rekenen op persoonlijke aandacht. We kennen jouw wensen en behoeften en spelen daarop in met advies op maat.

Actueel aanbod

Op zoek naar een huis in een groene omgeving? Of juist naar een gezellig appartement in een levendige buurt? Bij Terberg Makelaars vind je een breed aanbod aan woningen. Bestaande bouw en nieuwbouw, studio, flat, appartement of vrijstaande woning: neem gerust een kijkje in ons aanbod.

Onze diensten

Verkoop, aankoop en taxaties. Bij Terberg Makelaars vind je alles wat nodig is om onbezorgd bezig te zijn met je toekomst onder één dak. En heb je eenmaal je droomhuis gevonden, dan brengen we je graag in contact met onze hypotheekpartner.

Verkoop

Eerlijkheid. Daar draait het volgens ons om bij de verkoop van een huis. Je hebt er niets aan als mensen met torenhoge verwachtingen komen kijken, die niet blijken te kloppen. Dat wil echter niet zeggen dat je je huis niet moet aanprijzen, integendeel.

Lees meer

Aankoop

De meeste mensen denken bij een makelaar aan het verkopen van hun huis. Toch loont het ook – of misschien wel juist – om Terberg Makelaars in te schakelen voor de aankoop van een woning. Je bepaalt zelf voor welke activiteiten je ons inschakelt.

Lees meer

Taxatie

Er zijn verschillende redenen om uw huis te laten taxeren. Bijvoorbeeld omdat u uw hypotheek moet oversluiten of als u een nieuw huis gaat kopen. Er kunnen ook minder fijne redenen zijn, zoals een echtscheiding of overlijden.

Lees meer

Hypotheek

Aankoop, verkoop en taxeren is een vak. Kennis, ervaring en oog voor jou als klant zijn hierin essentieel. Dat geldt ook voor hypotheken. Je hebt recht op persoonlijk advies op maat over hypotheekvormen en de kosten die daarbij komen kijken.

Lees meer

Het team van terberg makelaars

Klein en flexibel, professioneel, maar informeel. Dat kenmerkt Terberg Makelaars. Met een klein team van specialisten begeleiden we je bij aankoop
of verkoop van je woning.

Terberg is jouw makelaar voor
(de regio) Utrecht